Monday, 7 April 2014

La Piana Kangnam style water tank offer !!


Offer diskaun untuk masa terhad sahaja
La Piana Kangnam style water tank (crystal cut design) grape 13.9 liter.
Harga sebenar rm187.60, harga diskaun kami hanya RM100 !!!
Ya... untuk stok serta masa terhad sahaja (hingga 30/4/14)
COD / Cash/ Tunai sahaja ... Sungai petani dan kawasan terdekat
Stok 100 % baru

Yanz 0125674636

Wednesday, 22 January 2014

Periuk goreng ajaib generation 3



“Periuk Goreng Ajaib” merupakan produk yang terbaru dan terkini dari koleksi  edaran Menang Glassware. Produk ini boleh dikategorikan sebagai ‘ibu’ kepada keseluruhan produk yang telah diperkenalkan sebelum ini. Ianya dikatakan demikian kerana produk ini boleh digunakan bagi kerja-kerja menggoreng, mengukus, menumis, menggulai, memanggang, merebus dan memanaskan makanan. Segala aksesori tambahan bagi membantu anda membuat kerja-kerja yang disebutkan tadi akan diberikan secara percuma dengan setiap pembelian periuk goreng ajaib ini.


Penutup periuk goreng ini juga boleh dipisahkan bagi digunakan untuk menumis, menggoreng serta memanggang atau menyalai. Periuk goreng ini juga mempunyai saiz kedalaman yang sesuai untuk memasak dengan kuantiti yang lebih banyak. Di antara menu masakan adalah seperti ayam goreng berempah, sup ayam, nasi minyak, ikan kukus, kek kukus, lepat pisang, kek pisang dan sebagainya.

Walaupun ada di kalangan anda yang telah membeli pemanggang ajaib dan periuk ajaib generation 2 sebelum ini,
anda digalakkan untuk membeli dan mendapatkan periuk goreng ajaib ini untuk mengetahui dan merasakan sendiri kelebihan-kelebihan yang anda akan dapati bila menggunakan produk yang canggih, luarbiasa serta ajaib ini.



1 Serbaguna - boleh memasak, merebus, mengukus, menggoreng, menumis, menggulai, memanggang serta
   memanaskan makanan.

2 Mudah menentukan kuantiti yang hendak dimasak kerana mempunyai kedalaman yang lebih.
3 Non Stick (makanan yang dimasak tidak mudah hangus dan berkerak)
4 Mempunyai tangkai berpenutup magnet yang bercorak sisik ikan (rapat, ketat dan kedap)
5 Mudah digunakan dan dikendalikan kerana mempunyai tangkai pemegang tambahan.
6 Mempunyai rak untuk mengukus ikan, pau dan masakan yang lain.
7 Rekabentuk ketahanan kekal dan lingkaran getah disekeliling periuk berfungsi mengekalkan aroma dan citarasa
   semulajadi makanan yang dimasak.

8 Mudah dicuci bersih dengan menggunakan span lembut dan sedikit cecair pencuci.
9 Mempunyai lubang pelepasan wap serta akungan/ saluran air dan minyak supaya tidak melimpah keluar.
10 Menjimatkan masa.
11 Mengelakkan pencemaran udara (kurang asap)
12 Selamat dan baik untuk kesihatan (tidak perlu atau menggunakan minyak yang sedikit ketika memasak)
13 Mempunyai penapis menggoreng untuk melakukan kerja-kerja seperti menggoreng ikan, menggoreng ayam,
     french fries dan sebagainya.

14 Mempunyai ‘steam tray’ untuk mengukus ikan, ayam, kek dan sebagainya.

Berat 3.2kg (termasuk getah silicon, Rak kukus,penyepit, penapis minyak, cake tray,buku resepi)

Harga kami RM230

COD  / tunai  :   Bayan Lepas , Chai Leng Park , Seberang Jaya , Sungai Dua , Bertam , Kepala Batas , Tikam Batu , Sungai Petani , Sungai Lalang , Bedong , Gurun serta kawasan sekitar Kedah & Pulau Pinang . Pos keseluruh Negara.
 Perlis , Perak , Selangor , Negeri Sembilan , Johor , Melaka , Kelantan , Terengganu , Sabah , Sarawak , Pahang , Wilayah Persekutuan

* Produk asli original bukannya tiruan , klon  dengan harga yang berpatutan 
Maklumat lanjut : www.pemanggang.blogspot.com

Yanz 0125674636 miezi 0124639915

Thursday, 26 December 2013

Double stemcell rm82.50 sekotak

Promosi hujung tahun hingga 21 March 2014 - 4 kotak Double stemcell cuma RM 330.
Percuma keahlian serta kos pos. Sekotak cuma RM82.50 , CUKUP MURAH serta menjimatkan,
maklumat lanjut atau jika anda ingin menjana pendapatan hingga 5 angka , sila contact :
 Yanz 012-5674636 , Miezi 012- 4639915 - Stokis Mobile sah PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL . Layari www.stemcellmsia.blogspot.com

KEBAIKAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL
1) Membantu mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka.
2) Membantu menguatkan sendi dan tulang.
3) Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit.
4) Membantu bertindak sebagai anti penuaan dan antioksidan untuk menjaga kesihatan dan jantung.
5) Mengurangkan risiko kanser.
6) Membantu menigkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan.
7) Membantu merangsang badan bagi menghasilkan lebih banyak kolagen tersendiri.
Membantu menjadikan kulit gebu, halus, licin, anjal dan menjaga kelembapan kulit agar kulit sentiasa segar dan bermaya.
9) Melindungi kulit daripada terkena cahaya UV berlebihan yang boleh merosakkan sel-sel kulit.



Thursday, 31 October 2013

Pembakar WAFFLE AJAIB ARE IKAN

Yang ditunggu-tunggu dah tiba !!! WAFFLE AJAIB dari ARE IKAN .
Harga kami cuma rm135. Jadi yg terawal mendapatkannya .. Hanya yg asli & berkualiti edaran kami
Stok dah ada !!! barang panas !!!



COD  / tunai  :   Bayan Lepas , Chai Leng Park , Seberang Jaya , Sungai Dua , Bertam , Kepala Batas , Tikam Batu , Sungai Petani , Sungai Lalang , Bedong , Gurun serta kawasan sekitar Kedah & Pulau Pinang . Pos keseluruh Negara - Perlis , Perak , Selangor , Negeri Sembilan , Johor , Melaka , Kelantan , Terengganu , Sabah , Sarawak , Pahang , Wilayah Persekutuan

* Produk asli original bukannya self refill , tiruan , klon atau DIY dengan harga yang berpatutan / murah

Lain-lain produk terlaris edaran kami :
  1. Koleksi pemanggang  , periuk ARE ikan ajaib Menang Glassware    www.Pemanggang.blogspot.com
  2. Stokis sah Phytoscience Double stemcell  - www.StemcellMsia.blogspot.com
  3. Pheromones , Phero X , Pheromances dll – www.Like2u.blogspot.com


Yanz 0125674636
miezi 0124639915

Tuesday, 1 October 2013

PAN AJAIB ARE IKAN RM145

Produk terbaru dipasaran dari ARE IKAN .. PAN AJAIB RM145..
Produk terhot masakini... lengkapkan koleksi anda .. Hanya yg terkini dari kami.
Harga asal rm214, setelah diskaun 30 % dari syarikat  tinggal rm 149.80.
Kami diskaunkan lagi harga menjadi RM145.
Stok dah ada...

Friday, 17 May 2013

PEMANGGANG AJAIB DI RTM 1 'PELIK TAPI SEDAP'



Salam,
Dah lama tak update blog ni.. Sibuk sikit dgn order dari customer yg mencurah-curah sejak
rancangan PELIK TAPI SEDAP yang keudara setiap ahad 12.30 pagi RTM1. Rancangan ini ditaja oleh
PEMANGGANG AJAIB GENERASI 2 yang sedang meletup tu...


Rancangan ini memaparkan koleksi masakan yg unik, pelik dan sedap seluruh negara menggunakan pemanggaang ajaib ARE IKAN.
untuk ahad ni..
: 12.30 tengahari 19/5/2013
Dua resepi menarik :
1. Kek Cempedak 2. Jerami Cempedak Goreng
Artis undangan ialah Julia Ziegler


Dapatkan pemanggang ajaib ASLI ORIGINAL ARE IKAN G2 RM165. Pemanggang ajaib biasa RM125
COD  / tunai  :   Bayan Lepas , Chai Leng Park , Seberang Jaya , Sungai Dua , Bertam , Kepala Batas , Tikam Batu , Sungai Petani , Sungai Lalang , Bedong , Gurun serta kawasan sekitar Kedah & Pulau Pinang . Pos keseluruh Negara.

Yanz 0125674636
miezi 0124639915

Monday, 24 December 2012

25 Disember - Alor setar

Salam , 25 disember 2012 - kami akan berada sekitar alor star. Jadi jika anda yg ingin mendapatkan pemanggang ajaib g2 ni bolehlah contact kami utk appointment.
Pemanggang G2 ni adalah produk asli dari jenama ARE IKAN , akan dilancarkan sepenuhnya tahun hadapan, jadi ramai yg tak tahu lagi pasal brg ni. Stok pun dah ada, nanti bila dah dipromosikan besar2an tahun hadapan mungkin stok susah serta limited mcm pemanggang G1

Sunday, 9 December 2012

Pemanggang ikan ajaib ARE generasi ke 2

Produk terbaru ARE IKAN  - pemanggang ikan ajaib generasi ke 2 dah ada dalam stok.
saiz - L30 X W24 X H8 cm, lebih lebar, besar serta tinggi dari versi terdahulu.
Bertangkai serta ke dua-dua bahagian boleh dipisahkan.
Percuma buku resepi , rak mengukus , non -woven bag , getah spare.
Harga kami cuma rm165 .... hot item.

Kalau ikut pamplet dari company , harga asal rm240 - diberi diskaun 30% , jadi harga tinggal rm169.
Harga kami rm165. Tak tahu sampai bila syarikat nak beri diskaun ni..
Jadi beli sebelum harga naik !!!!

Contact Puan Azian 0125674636. Miezi 0124639915
 
COD – Bayan Lepas , Chai Leng Park , Seberang Jaya , Sungai Dua , Bertam , Kepala Batas , Tikam Batu ,  Sungai Petani , Sungai Lalang , Bedong , Gurun serta kawasan sekitar Kedah & Pulau Pinang .
Pos keseluruh Negara.



Monday, 1 October 2012

Alor setar 5 & 6 oktober 2012 , rumpai laut asli rm17

Salam ,
kepada anda di Alor setar yg ingin membeli pemanggang ikan secara COD , kami akan berada di alor setar
jumaat serta sabtu hujung minggu ini 5 & 6 oktober 2011 (petang).
Sila call kami utk temujanji.
Selain itu kami turut mengedar Rumpai laut kolagen asli gred AAA dgn harga cukup murah 100gm rm17
Maklumat lanjut boleh tgk blog  http://www.like2u.blogspot.com

Sunday, 16 September 2012

Tips memastikan Pemanggang ajaib asli / bukan tiruan


Dapatkan dari kami ... pengedar Pemanggang ajaib asli dan sah
RM125 (COD) ... Sungai petani , Bedong (dan kaw sekitar), Bayan lepas, seberang jaya, Kepala Batas (Pulau Pinang) . Pos melalui parcel.. tambah RM10.
Puan Azian 0125674636 , Miezi 0124639915

Friday, 17 August 2012

Stok lepas raya.... COD pulau pinang & kedah

Selamat hari raya kepada semua...
Just nak inform , stok pemanggang akan tiba selepas raya ni, jadi boleh lah call/sms utk booking dulu sebab
ramai dah dalam list menunggu ni.
Penghantaran COD boleh dilakukan sekitar Bayan Lepas, Seberang Jaya serta Bertam (pulau pinang) & Sungai Petani , Bedong serta kawasan sekitar (kedah).
Bagi pos (parcel ) pula penghantaran seluruh semenanjung malaysia dikenakan bayaran tambahan rm 10.
Pastikan anda membeli Pemanggang ajaib yang asli dari pengedar sah kerana dah ada yang tiruan dipasaran sekarang ni !!! Money back guarantee bagi pemanggang bermasalah dgn syarat belum digunakan lagi.
Selalunya kami akan check dulu sebelum dijual kpd pembeli.



Sunday, 29 July 2012

Pemanggang ajaib di TV1 & TV2


Kat atas tu jadual siaran TV segmen pemanggang ajaib... tengok jgn tak tengok

Harga RM125 ...Pn Azian 0125674636 / Mizi 0124639915
Penghantaran melalui POS juga disediakan